fredag 11. september 2015

Tapas Del4 Oppskrift saltbakte poteter og fylt spisspaprika



Saltbaktepoteter:

En kurv amadine poteter
havsalt
vann

Kok en kurv amadine poteter i 8 dl vann og 5 dl havsalt i ca 20 minutt.
Sjekk om de er ferdige med en skarp kniv.



Fylt spisspaprika:

Spisspaprika
Krydder gourmet ost fra tine

Stapp osten inn i paprikaen med en skje.Husk å vask og rens paprikaen før du
starter:) 



Aioli kan du lage selv,eller gjør som meg å kjøp den kjempe gode fra
Bama.Et tips er å putte den i en skål så tror gjestene den er hjemmelaget:)

Tapas Del3 finner du HER

God helg folkens!!

Jeg drar på Dyrskuen i Seljord denne helgen:)

Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails