onsdag 9. september 2015

Tapas del2 oppskrift hjemmelagde kjøttboller i tomatsaus



Et fat med Chorizo og Manchego hører med (meny)


I dag kommer min oppskrift på kjøttboller.Dette er ikke så enkelt siden jeg
slumper,og ikke bruker oppskrift.

Oppskrift kjøttboller til ca 6 personer:

800 g kjøttdeig
2 hvitløksbåter (knuses)
1 stk sjalottløk
1 ss rosiner (knuses)
1 egg
1 dl matfløte
1-2 dl griljermel
2 dråper tabasco
salt,pepper,hvitløkspepper med persille

Rør ingrediensene godt sammen..Jeg bruker stavmikseren litt,men ikke
mye da det er godt med litt grovt.Løk må skjæres i små biter,og hvitløk og rosiner
må knuses (bittesmå).Da er det bare å steke små boller i godt smør.

La kjøttbollene bli kalde før du legger de i tomatsausen.

Tomatsaus:

2 boks hakkede tomater på boks
1,5 glass med tacosaus på glass
1 ts sukker
Rør godt sammen å legg i kjøttbollene

Tapas del 1 finner du HER

Lykke til!

Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir glad for kommentarer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails